Medencék tavaszi beüzemelése​

A medence tavasziasítása a szezonra való felkészítés fontos lépése, amelyet szakszerűen végezve biztosíthatjuk a zavartalan és élvezetes fürdőzést az elkövetkező hónapokban.

Első lépésként gondoskodunk arról, hogy eltávolítsuk a téli takarót, legyen az ponyva vagy fólia, így előkészítve a medencét a következő időszakra.Ezt követően alaposan megvizsgáljuk a medencét, eltávolítjuk a fagytesteket, és visszahelyezzük a téliesítéskor kivett tartozékokat, mint például a befúvó szemek. A gépházban visszahelyezzük a kivett motorokat és egyéb eszközöket, biztosítva ezzel a berendezés zavartalan működését.

Miután alaposan átnéztük a medencét és visszahelyeztük az összes szükséges elemet, elkezdjük a medencét feltölteni vízzel. Ekkor aktiváljuk a szűrő rendszert, és gondoskodunk arról, hogy a víz minősége optimális legyen. A szakértői feladatoknak látszólag egyszerűnek tűnhetnek, azonban, ha biztos akar lenni a munka minőségében és a medence hosszú élettartamában, érdemes szakemberre bízni a feladatot.Ha segítségre van szüksége a medence tavasziasításában vagy bármilyen más medencekarbantartási tevékenységben, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tapasztalt csapatunk áll rendelkezésére, hogy biztosítsa Önnek a zavartalan medenceélményt.

Nagy tapasztalat

Szakértelem

Gyors munkavégzés

Keresse fel debreceni üzletünket

Debreceni üzletünkben folyamatos áru és raktárkészlet biztosítja a
gyors és hatékony kiszolgálást. Debrecen, Árpád tér 5.

Kapcsolatfelvétel

Keressen elérhetőségeinken vagy küldjön üzenetet

0630/84-84-84-2
medence@debrecenmedence.hu
Debrecen, Árpád tér 5.
Call Now Button